Uhapšena SRPSKA BANDA u Italiji, cela porodica učestvovala u krađama, baka preuzimala ROBU!

Izveli 35 krađa po kućama, ovako su nalazili "ŽRTVE"!

Foto: pixabay
310

Srpski državljani Kristijan Đ. (28), njegova supruga Valentina S. (31), otac Miki M. (48) i brat Džimi Đ. (27) uhapšeni su između Ferare i Bolonje u akciji “dnevne krađe” zbog sumnje da su izvršili čak 35 krađa po kućama!

Kako piše La nuova Ferara, 23 krađe su potpuno rasvetljene, a na ostalima je rad u toku, ali se dovode u vezu sa porodicom kradljivaca iz Srbije, prenosi “Kurir”.

– Vrednost ukradenih predmeta je 45.000, pošto su uglavnom krali jeftinije predmete. Najskuplje stvari na njihovom spisku su sat od 5.000 evra i pištolj. Zanimljivo je da je u krađama učestvovala i baka Valentinte S. koja je pod istragom jer je preuzimala ukradenu robu – pišu mediji:

– Valentina S. i Kristijan Đ. žive zajedno u kući koju su kupili, a sumnja se i da taj novac potiče iz krađa.

Banda je, kako se sumnja, detaljno planirala sve krađe.

– Oni su se upoznavali sa meštanima, naročito starijima, proučavali njihove navike, kuće. Za to je uglavnom bila zadužena Valentina, koja ej putovala sa mužem po celoj provinciji. Birali su kuće koje nisu obezbeđene alarmima niti ogradama, a ulazili su sa različitim izgovorima. Pričali su da žele da kupe kuću u okolini ili čak tražili hranu – navode mediji:

– Plen su odnosili u jastučnici, a ostatak bande im se pridružio tek oko Božića.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More