Pojavile se fotografije sa venčanja Dragane Mirković i Tonija Bijelića u AUSTRIJI: Ni nalik luksuzu koji ste zamišljali, a njena porodica nije ni došla! (FOTO)

Umesto velikog i glamuroznog slavlja upriličili su manju proslavu svoje ljubavi!

Foto: PrintScreen/Instagram dragana_mirkovic
746

S obzirom na luksuz u kom žive, mnogi bi očekivali da će folk zvezda i biznismen upriličiti veliko i glamurozno svadbeno veselje, ali oni su odabrali manju proslavu svoje ljubavi.

Pevačica Dragana Mirković upoznala je svog današnjeg supruga Tonija Bijelića krajem devedesetih i od tada su nerazdvojni, prenosi “Stil.kurir.rs”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @foto.nostalgija

Na večnu ljubav zakleli su se 2001. godine, a interesantno je da se par zbog teškog trenutka u kom je bila naša zemlja i nemogućnosti Draganine porodice da prisustvuje svadbi u Austriji opredelio za intimno venčanje.

― Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo ― ispričala je Dragana jednom prilikom.

Ipak, pevačica ističe da je za nju to bilo bajkovito jer je bila iskreno zaljubljena.

― Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno ― istakla je ona.

Pevačica je, međutim, poštovala tradiciju, pa je ponela belu venčanu haljinu i bogat bidermajer.

Par danas spada u najskladnije na javnoj sceni,a zajedno imaju sina Marka i ćerku Manuelu.

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More