Ćerka Salme Hajek ista majka, nasledila sav šarm i eleganciju jedne od najpopularnijih holivudskih glumica! (FOTO)

Krila je ćerku do skora, a onda je njen rođendan bio povod za zajedničku fotografiju!

Foto: PrintScreen/salmahayek
57

Holivudska glumica Salma Hajek aktivna je na društvenim mrežama i često sa publikom deli brojne detalje iz privatnog života, no ipak jedan deo svoje intime ljubomorno čuva samo za sebe!

Naime, proslavljena Meksikanka gotovo nikada ne objavljuje fotografije svog jedinog deteta – ćerke Valentine, u želji da je poštedi života pod svetlima reflektora i pritiska javnosti, prenosi “Blic Žena”.

Zato i jeste veliko iznenađenje nova Salmina fotografija na Instagramu, a na kojoj pozira upravo sa svojom tinejdžerkom. Na slici se majka i ćerka drže za ruke i gledaju jedna drugoj u oči, dok se u pozadini vidi predivan zalazak sunca. Lep, dirljiv trenutak koji jasno pokazuje snagu roditeljske ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

“Moja draga devojčice, ti si mi sve. Blagosloven dan kada si ušla u moj život da zasijaš svojim blistavim svetlom. Srećan rođendan, Valentina! Hvala ti što si ti TI! “, napisala je Hajekova svojoj ćerki povodom 14. rođendana.

No, ni na ovoj fotografiji ne vidi se jasno Valentinin lik, ali zato postoji nekolicino paparaco fotografija na kojoj ga možemo videti. Iako su veoma retke, dovoljne su da primetimo da je ova 14-godišnjakinja savršen miks svojih roditelja, te da je nasledila majčinu egzotičnu lepotu.

Podsetimo, glumica je ćerku dobila sa francuskim milijarderom Fransoom Anrijem-Pinoom, sa kojim je u braku od 2009. godine. I dok je Valetina Salmino jedino dete, Pino iz prethodnih veza ima troje dece. Sa prvom suprugom ima 22-godišnjeg sina Fransou i 19-godišnju ćerku Matildu, dok iz afere sa manekenkom Lindom Evanđelistom ima 14-godišnjeg sina Augustina Džejmsa.

Lepa Meksikanka možda krije lice svoje ćerke na društvenim mrežama, no uprkos tome sa njom često provodi vreme, posećuje filmske premijere i različite događaje. Takođe, kako je Valentina velika zaljubljenica u modu, često zajedno idu i na revije poznatih dizajnera.

Salma često ističe u medijima da je njen suprug nežan i brižan otac, te da Valentina karakterno podseća na njega.

Inače, Hajekova je jednom prilikom priznala da je želela veliku porodicu, ali da joj ne smeta što je život za nju imao druge planove.

“Oduvek sam želela da imam puno dece, a nisam mogla. Moje telo je, kao čudo, rodilo jedno. Ogroman blagoslov je činjenica da suprug ima još troje dece. Dakle, imam ih četiri. I svi su toliko različiti”, rekla je svojevremeno.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More