Uz božanstven pogled na DUNAV, zelenilo i bazen: Dom Ivane Španović u Novom Sadu pravi je RASKOŠNI RAJ (FOTO+VIDEO)

foto: Printscreen Youtube
103

Raskošni dom Ivane Španović- sada Vuleta – dopašće se svima koji vole mir, zelenilo i komfor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Vuleta (@ivanaspanovic)

Atletičarka i jedna od naših najuspešnijih sportistkinja Ivana Španović udala se nedavno za svog izabranika, fitnes trenera Marka Vuletu. Kako su preneli mediji, Ivana je uzela prezime svog supruga, pa se od tada i zvanično predstavlja kao Ivana Vuleta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Vuleta (@ivanaspanovic)

Ivana i Marko venčali su se nadomak Beograda, u Umčarima, nakon više od dve godine veze, a sportistkinja je na venčanju izgledala zanosno. U skladu sa svojim pozivom, ona je i za prvi ples nosila patike!

Ovaj par živi u Novom Sadu, a njihov dom pravi je mali raj. Marko i Ivana žive u kući s raskošnim dvorištem, a imaju prelep pogled na Dunav i Petrovaradin.

Kuća je ograđena visokim zidovima, imaju i veliki bazen, zelenilo, a oazu defitnitivno ulepšavaju dodatno njihovi kućni ljubimci.

Novopečeni bračni par Vuleta često deli fotografije iz dvorišta, na kojime možemo videti da zajedno treniraju, a dani uživanja im tek predstoje…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Vuleta (@ivanaspanovic)

Izvor Glossy
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More