Otkriveno zašto Beč vakciniše i u bordelu! Za sve krivi Balkanci

Foto: Tanjug/ AP Photo/Darko Vojinovic
119

Nakon vakcinacije u crkvama i džamijama, u Beču je najjednostavniji način zaštite od smrtnog ishoda zaražavanja korona virusom odnedavno dostupan i u jednoj javnoj kući, navodno, zbog muškaraca iz drugih zemalja, naročito sa Balkana.

Grad Beč je ranije omogućio vakcinaciju u katedrali Svetog Stefana, džamijama i hramovima, a ovoj inicijativi sada se, i to na poprilično kreativan način, priključuju privatni preduzetnici.

U Beču novi punkt za vakcinaciju-BORDEL! Za drugu dozu besplatan ulaz u BORDEL, a za prvu bez zakazivanja

Poznati bečki bordel “Funpalast” od sledećeg meseca omogućava vakcinisanje u svojim prostorijama, a korisnike bordela koji žele da se vakcinišu čeka i poklon bon od 30 evra za usluge po izboru.

Ponuda se zove “Duga noć vakcinacije”, a direktor operatera “Funpalasta” Kristof Lielačer ima i savet za korisnike koji se brinu da će imati problema sa partnerima zbog vakcinisanja u bordelu. “Samo im recite: Dušo, danas sam se vakcinisao kod spomenika Gustavu Klimtu (koji se nalazi ispred bordela)”, sugerisao je Lilačer.

Korisnici mogu da se vakcinišu svakog ponedeljka u novembru od 16 do 22 sata, a u ponudi su sve odobrene vakcine.

Ovo je smislio menadžer bordela Piter Laskaris, a tvrdi kako je do ideje došao pomno proučavajući statistiku vakcinisanja. Utvrdio je da su deficitarne grupe, kod kojih su statistike vakcinisanja najniže, muškarci poreklom iz drugih zemalja, naročito sa Balkana.

“Savršeni smo za ovu akciju, jer kod nas su vikendi kao u Beogradu ili Istanbulu”, rekao je Laskaris i dodao da se nada da će bordel ovom akcijom vratiti i deo izgubljenog profita, koji im je zbog koronavirusa pao za gotovo 50 odsto.

 

Izvor Mondo
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More