Od izbegličke kolone do tri diplome na američkim koledžima! Suzana Tesla je jedna od najobrazovanijih dama u Americi i VELIKI HUMANITARAC

Foto: Youtube/ Printscreen
75

Suzana Tesla, dete koje je posle akcije Oluja u izbegličkoj koloni krenula put Srbije, danas je jedna od najobrazovanijih dama koje srpska zajednica ima u Čikagu, pa i u celoj Americi. Nakon studija menadžmenta i marketinga, ona je ovih dana dobila i diplomu iz oblasti ljudskih resursa.

Sve te škole završila je u rekordnom roku, a paralelno sa studiranjem počela je i da radi i u međuvremenu stekla zavidno iskustvo u menadžmentu i trgovini nekretninama. Proputovala je svet, a volonterski je učestvovala u nekoliko humanitarnih misija, od kojih je poslednja bila u Gvatemali.

Na ponos svojih roditelja odlično govori srpski jezik iako je u Americi već više od 20 godina, a još od malih nogu igra folklor, i trenutno nastupa u okviru plesne grupe “Oko sokolovo” pri crkvi Svetog Vaskrsenja.

Prenosimo razgovor portala “Serbian Times USA” sa Suzanom Teslom.

Izvor Serbiantimes.info
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More