Znate li ko je srpski Ikardi? (FOTO)

Foto/Twitter
234

U tekstu pod naslovom: “Serija A posmatra Dejana Joveljića, u Srbiji je on već novi Ikardi“, italijanski “Tutomerkato“ je napravio osvrt na izvanredne igre Zvezdinog talentovanog napadača, što u omladinskoj, što u seniorskoj konkurenciji.

“Mlado napadačko čudo, rođeno u Bijeljini 1999. godine, sletelo je u prvi tim već u finišu prošle sezone, kada je klub iz srpske prestonice već obezbedio titulu. I prvi put kao starter, 5. maja protiv Spartaka iz Subotice, odmah je našao način da privuče sve reflektore na sebe, postigavši dva gola u pobedi od 4:0.

Ali, njegovi brojevi u U19 ekipi u sezoni 2017/18 su zastrašujući, mrežu rivala je zatresao čak 51 put“, navodi se u tekstu.
Podseća se zatim na Joveljićev prvi gol ove sezone protiv Dinama iz Vranja, kao i da se tu nije zaustavio, a posebnu pažnju je skrenuo na sebe nastupima u U19 Ligi šampiona.

Na kraju se ističe da se radi o modernom, brzom napadaču, koji ima sličnosti sa Ikardijem i za koga se već interesuju evropski klubovi, od kojih i neki iz Serije A.

Foto/Crvenazvezdafk.com
Izvor Sportske.net Infobrif.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More