Evo šta kaže policija o upadu Albanaca na jugu Srbije

Foto: MUP
183

Nakon što je objavljeno da je grupa naoružanih Albanaca upala rano jutros upala u selo Rastelica kod Kuršumlije, oglasila se i policija iz Kuršumlije.

Sinoć su radnici koji su sekli šumu u reonu sela Rastelica prijavili policiji da su se čuli pucnji iz pravca AP Kosovo i Metohija, navosi PS u Kuršumliji.

Policiji nije prijavljen bilo kakav upad grupe naoružanih ljudi na teritoriju centralne Srbije sa prostora AP Kosovo i Metohija, ali je policija juče, prilikom redovne patrole u reonu sela Rastelica, uočila da je više kuća obijeno, piše u saopštenju.

Imajući u vidu da reč o kućama u kojima niko ne živi, policija je odmah obavestila vlasnike, nakon čega je utvrđeno da je ukradena jedna lovačka puška, motorna testera i više različitog alata, navodi se dalje.

O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo, po čijem nalogu se preduzimaju sve mere i radnje na utvrđivanju okolnosti ovih događaja

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More