Ovaj Nišlija vratiće vam veru u poštenje

Foto: TV Prva / Screensho
294

Potpuno neverovatna priča dolazi nam iz Niša. Aleksandar je na svom automobilu pronašao tašnu koja mu je ličila na tašnu njegove koleginice. Ali kada ju je otvorio, ostao je u šoku.

Torba je bila puna novca. Međutim, nijednog trenutka nije se dvoumio šta će da uradi…

Aleksandar je išao da kupi jaja na akciji, koja je došao da ostavi u svoja kola da ih ne bi nosio na posao. U tom momentu na krovu automobila je ugledao torbicu.

“Otvorim i vidim puno novca. Evrići kao pleve, novčanice razbacane, ali ljubičaste od 500 evra sve složene. U tom momentu sam čuo neku muziku, kao sa telefona, a nije sa mog. Vidim sa bočne strane telefon. Ženski glas plačnim glasom me pita da li sam našao torbicu i hoću li je vratiti. Kažem – naravno da hoću”, prepričava Aleksandar kako se sve dogodilo.

Gospođa od oko 50 godina, došla je po torbicu, zagrlila ga i poljubila u znak zahvalnosti.

“Novac jeste dobrodošao, ali tuđ nije. Gospođi poručujem da mi ne duguju ništa. Da su živi i zdravi oni, kao i moji”, kaže Aleksandar, koji ima troje dece i suprugu.

Inače, na putu od kola do posla pronašao je još jedan novčanik, ali prazan…

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More