Užas u Hrvatskoj: Otac bacio četvoro dece s prvog sprata kuće

212

Muškarac (54) jutros je u Pagu svoje četvoro dece bacio s prvog sprata kuće u Pagu u ulici Josipa bana Jelačića piše index.hr.

Kako saznaje Radio Zadar radi se o deci uzrasta od 3, 5, 7 i 8 godina, a bačeni su s visine oko šest metara. Prema njihovim informacijama reč je o problematičnoj porodici koja se doselila u Pag. Još nije poznato u kakvom su stanju deca.

„Jutros u 06.47 sati policija je primila dojavu da je muška osoba u Pagu sa prvog sprata porodične kuće, bacila svoje četvoro maloletne dece.

Na mesto događaja su odmah upućeni policijski službenici, kao i lekari koji su deci odmah pružili prvu pomoć.

Deca su potom kolima HMP-i prevezena u Opštu bolnicu Zadar.

Nakon prvog pregleda i obavljenih rendgenskih snimanja, dvoje, od četvoro dece, starosti sedam i osam godina zadobilo je teže povrede i smešteni su na odeljenje intenzivne nege, dok je drugo dvoje dece, starosti tri i četiri godine, zadobilo lakše telesne povrede.

Dvoje mlađe dece i daje je pod lekarskim nadzorom, rekao je za lokalni portal „Zadarski“, direktor bolnice prof. dr Željko Čulina.

Direktor Zavoda za Hitnu medicinu Zadarske županije Predrag Orlović rekao je za Antenu Zadar da je dvoje dece životno ugroženo.

Otac dece je priveden.

„Sve okolnosti i činjenice koje su prethodile navedenom događaju se utvrđuju, a policija će unutar svoje nadležnosti poduzeti mere kaznenopravne zašite dece“, navela je policija.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More