Razotkriveni novi detalji: Neda Arnerić pokušala samoubistvo

Foto/Printscreen/You Tube
207

Neda Arnerić bila je na ivici smrti kada je dovezena na Vojnomedicinsku akademiju, nakon što je popila 20 tableta za smirenje u kombinaciji s lekovima za hipertenziju.
Na odeljenje toksikologije primljena je u besvesnom stanju i bleda u licu. Posle dijagnostike, dežurni lekari ustanovili su da je njen pritisak 50 sa 20, pa joj je odmah uključena terapija kojom bi se regulisalo njeno teško zdravstveno stanje.
Glumica je već duže vreme bila u lošem psihičkom stanju, nakon smrti supruga Milorada Mešterovića. Od kada je on preminuo, Neda živi sama u stanu na Vračaru, ali ju je redovno obilazio rođeni brat, koji je i pozvao policiju pošto mu se sestra nije javljala na telefon.
– Nedin brat je bio očajan kad je došao na odeljenje, plakao je i ponavljao da nije smeo da je ostavi samu u stanu. Takođe, kazao je i da se ovakva situacija dešava po drugi put i da će morati da angažuje ženu koja će ubuduće provoditi vreme s Nedom da se ovo više ne bi desilo. Neko od lekara je rekao da je popila dve table lekova za smirenje, ali nisam razumeo da li je u pitanju „lorazepam“ ili „diazepam“ – kaže izvor sa VMA, objašnjavajući nam kako će dalje teći lečenje poznate glumice, piše Kurir.
– Ona će još neko vreme biti u bolnici, gde je u njeno lečenje uključeno dosta lekara raznih specijalnosti. Naravno, ključni su psihijatri i psiholozi, koji će pokušati da joj pomognu da prevaziđe krizu i vrati se normalnom životu – zaključio je sagovornik Kurira.

Izvor Svet poznatih.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More