Devojčica pronašla flašu u moru, umesto poruke unutra je čekalo iznenađenje

FOTO: Pixabay
193

PULA – Petra Balde (9) iz Ližnjana u Istri u zalivu Mala draga našla je flašu s porukom. Prvo je mislila da je to neko od meštana iz šale stavio u more ili da je neki novopečeni bračni par poruku ubacio u more sa svojim željama za zajednički život.

„Videla sam flašu kako pluta, pa sam zvala tatu i mamu da mi pomognu da je izvadim iz mora. U tom trenutku zamišljala sam da sam našla kartu sa zakopanim blagom i da će početi velika pustolovina, ali ovo je ispala još veća pustolovina. Boca je bila jako dobro zatvorena, a kad smo je otvorili, unutra je bio strip“, ispričala je devojčica.

Na zadnjoj stranici pisalo je ime i prezime autora, a, kako se ispostavilo, boca sa stripom doplutala je čak iz Crne Gore, odnosno za 54 dana je prešla oko 500 kilometara.

Ispostavilo da su nakon stip festivala održanog u Herceg Novom stripovi spakovani u boce koje su potom bačene u more.

FOTO: Google/maps

Da priča bude još zanimljivija, autor stripa koji je doputovao u Istru je mlada Zagrepčanka Valentina Briški, koja je prvi put kao gošća nastupila na tom crnogorskom festivalu, piše „24 sata“.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More