Nestao rođak Olivera Ivanovića, sumnja se da je ubijen

FOTO: Wikimedia Commons
442

PRIŠTINA – Taksista iz severne Mitrovice I. V, koji je pre tri dana nestao i sumnja se da je ubijen, rođak je Olivera Ivanovića, srpskog političara ubijenog pre više od godinu dana, piše prištinska GazetaExpres.

Predsednica GI SDP Ksenija Božović potvrdila je za Kosova pres da je nestali taksista rođak ubijenog Ivanovića.

„Izuzetno smo zabrinuti. Bio je pošten čovek, bio je u stalnom kontaktu sa Oliverom (Ivanovićem) i često je dolazio u sedište inicijative. Ne znam pravi razlog zašto se sve to događa, ali to je tužno”, rekla je Božović.

Ona je apelovala na nadležne organe da što pre razjasne ovaj slučaj.

Pozivajući se na svoje izvore, portal piše da je u taksi vozilu nestalog pronađen trag krvi.

Zamenik direktora Kosovske policije za Sever, Besim Hoti, potvrdio da je vozilo pronađeno, da je policija odmah izašla na lice mesta i da je otvorena istraga o tom slučaju.

Hoti je potvrdio da su u vozilu pronađeni tragovini koji bi mogli ukazivati na to da je počinjeno krivično delo, ne precizirajući, međutim, o kojim tragovima je reč.

Kosovska policija potvrdila je da je pronašla u selu Matica, u opštini Zvečan, vozilo za koje se sumnja da pripada nestalom taksisti I.V, rođaku Olivera Ivanovića.

Nakon forenzičkog uviđaja, utvrđeno je da na jednom prozoru napuštenog vozila postoji rupa za koju se sumnja da je nastala od vatrenog oružja, nove su informacije iznete u dnevom izveštaju Kosovske policije. U izveštaju dodaju i da su na sedištu pronađeni tragovi krvi.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More