Šerif Konjević spreman za koncerte u Americi, nagoveštava povlačenje sa scene! (VIDEO)

FOTO/Printscreen/Facebook
416

Šerif Konjević nagovestio je na društvenim mrežama da će predstojeća turneja biti i oproštajna za legendu narodne muzike. Pevač je objavio datum početka američkih koncerata u okviru turneje kojom obeležava više od četiri decenije postojanja na estradnoj sceni.

On se obratio publici putem društvenih mreža i rekao da nakon Amerike planira svetsku i ex YU turneju i će ovo možda biti i njegovi poslednji koncerti.

„Dragi moji, obraćavam vam se emotivno. Ja sam na sceni više od četiri decenije i mislim da je došlo vreme da napravim oproštajnu turneju. Petnaestog marta započinjem američku turneju gde ću dati sav svoj trud, emocije… Posle Amerike želim da napravim turneju po Kanadi, Autstraliji, Skandinaviji…Kad sve to završim, napravio bih prelepe koncerte po ex Jugoslaviji. Ako me zdravlje bude služilo, to će biti pečat moje karijere. Možda sam se i zasitio malo, ali vi koji me slušate i volite dajete mi veliku snagu. Ovih dana družićemo se u Americi i obećavam veliku žurku i pravu zabavu. Hvala vam od srca. Vaš Šerif Konjević“, rekao je pevač u obraćanju fanovima.

Jedna važna obavijest! #serifkonjevic #usatour #americkaturneja #oprostajnaturneja

Gepostet von Serif Konjevic am Dienstag, 5. März 2019

Kako je ovaj Šerifov video naišao na iznenađenje njegovih fanova, pevač im se ponovo obratio i poručio da ovo nije kraj njegove karijere, jer on bez muzike ne može da živi.

“Najdraži moji, više od četiri decenije kroz pesmu vam nesebično dajem svoju dušu. Mislim da je najbolji trenutak sada za oproštajnu svetsku turneju, da obiđem ceo svet ako treba i da ispoštujem sve vas koji godinama želite da me vidite i slušate. Započeću 15. marta sa Amerikom, pa Bože zdravlja nastavljamo sa Kanadom, Australijom, Skandinavijom i za kraj da ostavimo ex Jugoslaviju, gde sam davno i započeo. Naravno, ovo ne znači da završavam karijeru jer ja bez pesme ne mogu niti želim živeti. Pozivam sve ljude koji poštuju mene i moj rad da dođu i da zajedno uveličamo sve nastupe”, poručio je pevač.

Izvor Grad-online, Svetpoznatih.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More