„Mi smo veliki prijatleji. Znamo se još iz mlađih dana. Ali, nemojte da mu kažete da dođe i poseti me. Prošli put kada je došao, izgubili smo“, rekao je Đorđević uz osmeh.

Đorđevićeva šala verovatno se odnosi na vreme kada je vodio Armani iz Milana, a upravo u tom periodu Siniša je radio kao asistent u Interu iz Milana.

Đorđević je juče i zvanično predstavljen u Virtusu, odradio prvi trening sa igračima, a već danas će (20:30h) debitovati u revanš meču osmine finala FIBA Lige šampiona, protiv francuskog Le Mana. Prvi meč je završen bez pobednika, 74:74.

Na promociji, Đorđević je jasno i glasno istakao koji mu je glavni cilj u Virtusu.

“Znam da ću morati da donesem nešto pozitivno, moje, želeo bih da stavim svoj pečat na ove momke, uz moju viziju tima koji treba da pobeđuje. Želim da pobeđujem, želim da osvajam titule, ovde sam zbog toga“, poručio je Đorđević.

Nije imao dovoljno vremena da upozna ekipu do današnje utakmice, ali…

“Nadam se da neću napraviti štetu. Malo je bilo vremena, moramo da počnemo od nekih dobrih stvari koje su do sada učinjene, dodajući još nešto što će nam pomoći da pobedimo i plasiramo se u sledeću rundu. Čeka me duga noć u pripremi za sutrašnji izazov“, istakao je Đorđević.

Italijanski mediji preneli izjavu trenera fudbalera Bolonje Siniše Mihajlovića, koji je izrazio zadovoljstvo zbog Đorđevićevog dolaska i otkrio da su oni dugogodišnji prijatelji.

Naravno, danas je Đorđeviću postavljeno pitanje u vezi Mihajlovića, a on je imao zanimljiv odgovor.

“Poslednji put kada je došao na našu utakmicu u Torinu, mi smo izgubili, zato je bolje da sad ostane kod kuće“, našalio se Sale i dodao:

“On je pravi, veliki prijatelj, to prijateljstvo datira iz mlađih dana…“.

Predrag Danilović je legenda Virtusa, kao igrač je ostavio nei zbrisiv trag, pa su novinari danas pitali Đorđevića i šta mu je Danilović rekao pred polazak iz Beograda.

“Srećno, brate“.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net