Beč: Koncert filmske muzike sa Balkana, posetioci će moći da uživaju u omiljenim muzičkim numerama

Foto/printscreen/promo
92

BEČ – U bečkom teatru Akzent, 30.marta će se održati koncert filmske muzike, na kojem će posetioci moći da čuju numere iz filmova i serija sa Balkana.

U izvođenju petnaestak umetnika, publika će imati priliku da uživa u dobro poznatim muzičkim numerama iz omiljenih serija i filmova: „Kuduz“, „Zona Zamfirova“, „Montevideo“, „Južni vetar“, „Ubice mog oca“, „Moj rođak sa sela“, „Ranjeni orao“, „Jutro će promeniti sve“ i drugi, prenosi portal dijaspora.tv.

Na sceni će se pojaviti specijalni gosti, autori, reditelji i kompozitori: Emir Kusturica, Zdravko Šotra, Darko Bajić, Goran Bregović, Željko Joksimović, Neša Galija, Vojkan Borisavljević, Bajaga, Saša Lošić, Vojin Ćetković, Jovana Stojiljković, Nebojša Milanović, Neša Galija, kao i članovi A:Hor-a i Crkvenog hora iz Beča, navodi se na portalu dijaspora.tv.

Koncert je zakazan za 30.mart, sa početkom u 19:30 časova, na adresi Akzent Teatra, Theresianumgasse 18, 1040 Wien. Organizator koncerta je Kultura Vienna, a ulaznice, po ceni od 18, 22, 26 i 30 evra, mogu se kupiti na blagajni ili onlajn na zvaničnoj internet stranici Akzent teatra,

Detaljnije informacije putem broja telefona +43 6604880039 ili office@akulturavienna.com, piše dijaspora.tv.

Izvor dijaspora.tv
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More