“Naši u svetu”- novi portal za informisanje Srba u dijaspori

Naši u svetu
2,011

Portal “Naši u svetu” (www.nasiusvetu.com) za informisanje Srba u dijaspori, juče je počeo sa radom, objavilo je Udruženje novinara Srbije (UNS).

-U vreme kada je do obilja informacija i mnoštva vesti mnogo lakše doći nego ranije, sve je teže doći do tačnih, pravovremenih i istinitih vesti. Verujem da su i naši čitaoci primetili ovaj paradoks, bez obzira da li se informišu iz medija u zemljama gde žive ili iz medija u Srbiji, rekao je UNS-u glavni urednik ovog portala Zoran Ostojić, nekadašnji novinar Studija B i funkcioner LDP-a.

On je dodao da je “još teže je doći do vesti koje su važne samo našima koji žive u inostranstvu, a zadržali su vezu sa krajem gde su rođeni”. Inače, portal „Naši u svetu“ pokrenula je firma Trust Digital, koja je vlasnik nekokoliko drugih sajtova, među kojima su www.infobrif.rs i najčitanji sportski sajt u Srbiji – www.sportske.net.

Izvor UNS/Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More