Srpska softverska kompanija stiže u Beč

Foto/Printscreen/You Tube
146

BEOGRAD – Srpska softverska kompanija CarGo Tecnologies stiže u Beč, čijim će građanima aplikacija CarGo biti dostupna na korišćenje krajem aprila, saopšteno je danas iz te kompanije.

Time će se CarGo naći rame uz rame sa Uberom i postati jedna od retkih srpskih kompanija koje investiraju i u zemlje EU, poručuju iz te kompanije.

Direktor CarGo-a Vuk Guberinić potpisao je sporazum o saradnji sa austrijskim partnerima, čime je aplikacija CarGo nastavila da širi svoje poslovanje na tržište Zapadne Evrope, nakon Ciriha u kome je dostupna od decembra 2018. godine.

“Ovo je samo početak jer CarGo planira regionalno širenje poslovanja. Svet počinje da prepoznaje CarGo kao srpski brend, a time i jednu srpsku kompaniju, kao stranog investitora”, izjavio je Guberinić.

Kako je dodao, CarGo će u Austriju doneti kvalitet više, a Uber će dobiti konkurenciju, “zahvaljujući čemu ćemo i mi i oni biti bolji za korisnike, što je nama najvažnije”.

Guberinić ističe da CarGo planira dalje regionalno širenje sa jasnom ambicijom da postane lider u Jugoistočnoj Evropi i napominje da je ambicija kompanije da zapošljava ljude, a da korisnicima pruža vrhunsku uslugu.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More