ČOLA OBJASNIO ZAŠTO NJEGOVA SUPRUGA NEĆE JAVNO DA SE EKSPONIRA!

Foto:PrinSkrin/YouTube
461

Svi znaju kako izgleda Zdravko Čolić, ali koliko god da je otvoren za javnost kada je u pitanju njegov poslovni život – muzika i koncerti, Zdravko brižljivo čuva privatni život.

Popularni pevač se svojoj ženi obećao na večnu ljubav, sada već davne 2001. godine. U skladnom braku uživaju 17 godina, a sa Čolom Aleksandra ima dve ćerke- Unu i Laru.

Tu je da ga prati u svakom koraku iako se retko kada pojavljuje u javnosti.

– Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se, rekao je Čola između ostalog za Blic.

Pevač priznaje da mu je ona velika podrška, ali da postoji razlog zbog kojeg se ne pojavljuju zajedno u medijima i u javnosti.

O Aleksandri se malo zna. Ona je profesorka geografije i posvećena je porodici, a velika je podrška i popularnom pevaču.

Izvor Svetpoznatih
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More