TV pozdrav iz Beograda – izdvajamo i preporučujemo 

Foto/Unsplash/Tim Mossholder
448
U nedelji za nama, političke teme i događaji, odvukli su najveći broj TV minuta. Ali, nisu uspeli da pokore gledanost u utorak uveče, kada se na malim ekranima bez daha pratilo čudno nad čudima, kako Crvena Zvezda savladava veliki Liverpul.
I dalje se ne zna ko je čovek koji je u Beču koji je uplatio čak 800 evra na pobedu Zvezde (kvota je bila 15,08 na pobedu srpskog šampiona) i dobio čak 12.064 evra, ali se zna da ta zvezda nije jedina koja je prošle nedelje sijala sa TV ekrana.
Radio – televizija Srbije – Ronaldinjo u Beogradu 
Na RTS – u, emisija “Oko magazin”, koju uređuje Gorislav Papić, svakog radnog dana gledaocima raščlanjuje aktuelne političke, ekonomske i društvene teme. A u jednoj od njih, gledaoci su imali priliku da vide ekskluzivan intervju sa rođenim Brazilcem, Ronaldom de Asis Moreirom, ili kako ga svi zovemo – Ronaldinjo!
Čuveni fudbaler, osvajač dve zlatne lopte, pobednik Svetskog prvenstva, osvajač Lige šampiona i ubedljivo najbolji fudbalski zabavljač, širokog osmeha ušetao se u beogradski hotel Metropol u čijem su se lobiju ovih dana kafe ispijale duže nego inače. Ali, ekipi srpske nacionalne televizije je uspelo ne samo da ga sretne, već i da napravi intervju sa njim. O dolasku u Beograd u kome je snimao reklamu, i mnogim drugim stvarima razgovarao je sa voditeljem Aleksandrom Stojanovićem. A o čemu su tačno pičali, pogledajte!

TV HEPI – Želim da dokažem da je moje dete živo!
Na televiziji Hepi, autor i voditelj emisije “Posle ručka”, Vanja Bulić, otvorio je izuzetno tešku, bolnu i važnu temu – krađu beba iz porodilišta, odnosno trgovinu novorođenčadima. O tome se u Srbiji sve više javno govori, a mnogi roditelji, koji sumnjaju da su njihove bebe ukradene i prodate, vode upornu, tešku i neizvesnu borbu za istinu. Buliću je dušu otvorila Dušica Lazić. Majka kojoj je pre 33 godine ukradena beba, sve potresla opisom onoga što je dan posle porođaja, videla i čula sa balkona bolničke sobe:
– U tom trenutku, naišao je žuti “mercedes”, nemačkih tablica, a onda je doktorka izašla iz bolnice sa detetom u ruci. Sećam se rečenice i dan danas: ” Nikada Vam ovo nećemo zaboraviti!”
O ovoj temi govorili su i Vladimir Čičarević iz Udruženja roditelja ukradenih beba, advokat Milena Janković, ali i novinarka Dragana Petrović, autorka romana “Život na prodaju”, koji se bavi krađom beba. Njen roman je zasnovan na istinitoj životnoj priči mlade žene, koja je otkrila da joj je beba ukradena u porodilištu u Srbiji i prodata bračnom paru u jednom evropskom gradu. “Život na prodaju” je objavljen na proteklom Sajmu knjiga u Beogradu, u okviru izdavačke kuće “Samo korak”.

 

Izvor Nasiusvetu.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More