Srpske kompanije na čuvenom sajmu tehnike u Hanoveru (FOTO+VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
552

BEOGRAD – Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) organizovale su nastup 10 domaćih kompanija na međunarodnom sajmu tehnike Hanover Meše 2019, koji počinje u tom nemačkom gradu danas i traje do 5. aprila.

Foto/Printscreen/You Tube

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Na sajmu Hanover Meše 2019, kompanije iz Srbije predstaviće svoje proizvode u Hali 4, na Nacionalnom štandu površine 100 metara kvadratnih, saopšteno je iz PKS.

U okviru nacionalnog štanda Srbije, pod jedinstvenim sloganom “The tradition of producing excellence“, predstavljaju se: Albon Engineering & Manufactiring, Ruma, Perfom, Požega, Sanvi, Trstenik, PPT Petoletka, Trstenik, Resor, Gadžin Han, Midmas, Bačka Topola, kao i firme sa sedištem u Beogradu – Aleđo, Vesimpex, Servotex i Ming.

Foto/Printscreen/You Tube

Hanover Meše se održava više od 60 godina i predstavlja vodeći tehnološki sajam na tržištu Evrope. Prošle godine je imao više od 6.500 učesnika i preko 220.000 posetilaca. Nijedan drugi sajam ne prikazuje sve elemente u industrijskom lancu vrednosti na tako sveobuhvatan i detaljan način, te su srpske kompanije u prilici da prikažu svoje pojedinačne snage, ali i da učestvuju u interdisciplinarnoj razmeni znanja.

 

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More