Svi grešimo? Nemamo pojma kako u stvari izgleda Samsung S10?

Printscreen: YouTube/Concept creato
447

Mnogo novih telefona smo dobili u avgustu, septembru i posebno oktobru. Od Appleovih flagshipa, Samsungovog Note 9, Googleovog Pixela, pa sve do kineskih flagshipa brendova Huawei i Xiaomi. Ipak, svi sada jedva čekaju sledeću godinu i jubilarno izdanje Samsungove premium serije Galaxy S.

Naravno, govorimo o Galaxy S10, o kome smo do sada slušali mnoge lepe stvari, ali neke i ne baš tako lepe, kao što je ukidanje džeka za slušalice. Prvo je bilo javljeno da telefon neće imati notch, pa su se onda negde pojavili navodi da će imati neku verziju toga.

Takođe, veliko pitanje je i da li će imati prepoznavanje lica u 3D, kao i da li će čitač otiska prsta biti na sred ekrana, što su neke inovacije koje se očekuju.

U međuvremenu, Samsung je predstavio prototip modela sa savitljivim ekranom, ali javnost i dalje čeka bilo kakve procurele pouzdane informacije o S10.

E, pa sada smo dobili jednu i to od vrlo pouzdanog „insajdera“ Ice Universe na Tviteru. Ali, ono što je on napisao je iznenadilo mnoge, a to je: „Ovog trenutka nijedan render niti video ne predstavlja tačno dizajn Galaxyja S10. Svi su pogrešili“.

Ovo je izazvalo lavinu nagađanja, ali verovatno je ovaj „insajder“ besprekorne reputacije imao u rukama prototip telefona, koji bi mogao da se pojavi još negde u januaru, da bi se u martu pojavio i telefon sa savitljivim ekranom.

Ko će ga znati. Naša mašta je zagolicana i ne možemo da dočekamo da vidimo da li će S10 imati notch, džek za slušalice i ostale stvari. Šta vi mislite?

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More