Holivudski glumci oduševljeni Jadranom, probaju domaće specijalitete na pijaci (FOTO)

Najviše pažnje privukli su im štandovi s medom, ajvarom i drugim domaćim proizvodima

Foto: wikipedia
63

Nakon što su završili sa snimanjem akcionih scena, holivudski glumci uputili su se na rovinjsku pijacu, gde su pogledali aktuelnu ponudu.

Najviše pažnje privukli su im štandovi s medom, ajvarom i drugim domaćim proizvodima.

Holivudske zvezde Samjuel L. Džekson (70), Salma Hajek (52) i Rajan Renolds (42) snimaju poslednjih dana film “The Hitman’s Wife’s Bodyguard” u Rovinju, gde će se zadržati do kraja meseca.

Fotografi su uhvatili i scene iz filma u kojima se Salma Hajek svađa s Džeksonom, zatim one na kojima dvojnik Rajana Renoldsa leži na podu.

Glumica radno na Balkanu, nije propustila da pokaže kako uživa u ovim predelima (FOTO)

Salma se pohvalila fotografijom iz Rovinja na društvenoj mreži, gde je prati skoro deset miliona ljudi, pa ne čudi broj od pola miliona lajkova za sliku. Tom prilikom javili su joj se i brojni komentatori iz Hrvatske.

I glumci Samjuel L. Džekson i Rajan Renolds su proteklih dana promovisali Rovinj i objavili kako su oduševljeni lepotom ovog grada.

U pauzama snimanja, Džekson se opušta uz cigarete. Rovinj će navodno u filmu predstavljati italijansku amalfijsku obalu.

Izvor b92 putovanja
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More