Viber ima novu uslugu za one koji mnogo putuju

Preko lokalnog Viber broja korisnici mogu da primaju neograničen broj dolaznih pozive i SMS poruka

Foto: pixabay
75

Ona omogućava korisnicima da izaberu lokalni broj telefona u izabranoj zemlji i da preko njega primaju telefonske pozive i poruke po lokalnim cenama.

Usluga Viber Local Number je trenutno dostupna samo u SAD-u, Kanadi i Velikoj Britaniji. Dostupna je korisnicima širom sveta, ali oni za sada mogu da odaberu samo broj telefona u tim zemljama, dok će nove zemlje će biti dodate u bliskoj budućnosti.

Preko lokalnog Viber broja korisnici mogu da primaju neograničen broj dolaznih pozive i SMS poruka.

Vajber dadilja iz Srbije, najnoviji trend čuvanja dece u Americi

Kompanijama koje posluju u međunarodnom okruženju nova usluga dozvoljava da komuniciraju sa svojim klijentima bez troškova rominga za korisnika, bez obzira na to gde se oni nalaze.

Za one koji često putuju, nova mogućnost je više nego dobrodošla kod rezervacija, planiranja putovanja i ostalih obaveza u vezi za putovanja.

Vajber dadilja iz Srbije, najnoviji trend čuvanja dece u Americi

Za prvih 10.000 novih pretplatnika Viber nudi promotivnu cenu pretplate od 1,99 evra mesečno, dok je standardna pretplata za preostale 4.99 evra mesečno.

Izvor Infobrif

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More