Novosti u familiji Simpson, ovako im je Dizni poželeo dobrodošlicu (VIDEO)

Foto/Printscreen/Facebook/Disney
59

“Volt Dizni” je kupovinom kompanije “21st Century Fox” postao vlasnik i najdugovečnije TV serije svih vremena – Simpsonovih, piše N1.

Svih 30 sezona serije o disfunkcionalnoj porodici iz Springfilda od 12. novembra biće dostupno na Diznijevom striming servisu Disney +, a Homer, Mardž, Bart, Lisa i Megi su na sebi svojstven način proslavili prelazak u “Kuću miša”.

Welcome to the Family, The Simpsons!

Welcome to the family, The Simpsons. #DisneyPlus

Gepostet von Disney am Donnerstag, 11. April 2019

Dizni je na društvenim mrežama objavio video – klip na kojem se Simpsonovi vide ispred svoje kuće, pokraj statua Diznijevog šefa Boba Ajgera i Darta Vejdera, omiljenog antiheroja iz serijala “Ratovi zvezda”. Potpisana fotografija bivšeg gazde Foksa Ruperta Mardoka se, s druge strane, vidi u kanti za đubre.
Homer na početku klipa pozdravlja svoje nove „korporativne vrhovne gospodare“, a zatim od članova porodice zahteva da na glavu stave kape sa Mikijevim ušima što, naravno, nailazi na negodovanje uvek buntovnog Barta.

Na kraju se svi ipak povinuju Homerovom zahtevu, ali Mardžina nestašna kosa lansira kapu i obara Damba koji pada pravo na glavu porodice.

„Ovo je velika čast“, konstatuje Homer, zgnječen ispod tura letećeg slončeta.

Kupovinom Foksa, Dizni je stekao prava i nad filmskim serijalima Avatar, Dedpul i X-men.

Izvor N1,Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More