Odluka gde će biti sahranjena Mira Marković još nije doneta, evo šta je bila njena želja

FOTO: TANJUG/ V. Dimitrijevic/
101

BEOGRAD – Mira Marković, udovica Slobodana Miloševića, preminula je nakon teške upale pluća, a njena želja bila je da bude sahranjena u Požarevcu, piše „Blic“.

Želja Mire Marković bila je da bude sahranjena pored supruga Slobodana Miloševića, čijoj sahrani u Požarevcu u dvorištu njihove porodične kuće nije prisustvovala.

Za sada se ne zna da li će njena želja biti ostvarena i o tome će odlučiti porodica. Takođe, to zavisi i od trenutnih okolnosti budući da njen sin Marko ne dolazi u Srbiju, barem ne javno, koliko je poznato.

Dugogodišnji prijatelj Mire Marković i predsednik udruženja građana „Sloboda“ Dragoljub Kovačević rekao je za “Novosti” da je dobio poruku od Marka da je ona preminula i da ne zna gde će supruga bivšeg predsednika da bude sahranjena.

“Siguran sam da ne bi dozvoli da se sahrani u Srbiji, Marko i Marija to neće ni da traže” – kaže Kovačević.

Preminula Mira Marković, udovica Slobodana Miloševića

Prema informacijama do kojih je „Blic“ došao, Mira Marković je preminula usled jake upale pluća. Iako je poslednjih dana imala više intervencija, kao što je saniranje preloma ruke koji je zadobila prilikom pada, tačan uzrok njene smrti jeste teška upala.

Izvor Blic/V. Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More