Dnevni horoskop: LAVOVE samo interesuje novac, a RIBAMA se sređuje situacija na ljubavnom planu

Foto/Pixabay
118

Ovan
Konstantno se na ivici sukoba, uprkos tome što znate da niste u pravu. Glavobolje vam zadaju tuđi nerealni zahtevi.

Bik
Sabirate se i oduzimate, prethdna nedelja vam je ba bila teška. Usaljenost „izlečite“ lakim flertovima i neobaveznim ćaskanjem.

Blizanci
Iako ste se ubrzali na poslu još uvek niste zadovoljni rezumtatima. Nekome u porodici biće potrebna vaša pomoć.

Rak
Imate milion ideja, ali vam je loša organizacija. Neko će vam danas stati na žulj jer vas neće ispoštovati do kraja, ali ne uzmajte to nikome za zlo.

Lav
Okrenuti ste ka poslu i novcu i samo vas to zanima. Danas konačno imate kontrolu na planovima i organizacijom pa je sve nekako lakše.

Devica
Uživate u svim naporima jer znate da će se isplatiti i to poprilično. Odličnom orgnaizacijom ćete postići planirano, ali umorn neće izostati.

Vaga
Smiruje se tenizija i ponovo vam se vraća motivacija. Neko baš brine o vama i možete slobodno da se prepustite.

Škorpija
Nešto što ste ostavili pos strani, posao ili odnos, ove nedelje izbia u prvi plan. NIje vam teško da se pomučite za nekoga, ali samo razmislite da li to vredi.

Strelac
Sve vas je stiglo i nema znate kuda pre da se okrenete. Očekujte poziv od nekoga iz prošlosti.

Jarac
Sve što vam se dešava, vi negirate, specijalno emocije. Neko dosta neobičniji vam zaokuplja pažnju, ali vi svakako uspevate da pronađete argumente protiv.

Vodolija
Lako vam je da pomognete drugima, sem sebi. Popustite sa kočnicama i prepustite se naletu emocija, uskoro će postati još uzbudljivije.

Ribe
Haotično stanju u finansijama nikako ne baca u drugi plan cvetanje ljubavi. Vama je sada to i jedino dovoljno kako biste bili zadovoljni.

Izvor Svetpoznatih.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More