Drama u Vranju: Maskirani napadači upali u firmu i zapalili sva vozila! (FOTO)

Foto/MUP
97

U selu Prevalac kod Vranja tokom noći je zapaljen objekat i kamioni jedne privatne firme, a uviđaj je u toku, rečeno je Tanjugu u vranjanskoj policiji.
Trojica nepoznatih muškaraca upala su oko 1.30 sati u krug firme „5D“ u Vranjskoj Banji. Oni su savladali čuvara i vezali ga, a potom su zapalili sve mašine i vozila ovog preduzeća, pišu Novosti.rs. Napadači su nosili „fantomke“.

U požaru nema povređenih. O slučaju je, kažu iz policije, obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vranju koje je naložilo uviđaj.

Mediji su preneli da je rano jutros grupa ljudi napala radnika obezbedenja jedne firme i nanela mu lakše povrede, a da su potom zapalili čak devet kamiona tamošnjeg građevinskog preduzeća, i to šest miksera, tri kipera, tri objekta i još nekoliko radnih mašina.
Za sada nema informacija o mogućim motivima i eventualno osumnjičenim osobama.

Portparolka firme „5D“ Sonja Ugričić potvrdila je za Južne vesti da su napadači, nakon što su vezali stražara, krenuli da pale jedno po jedno vozilo u bazi ove firme.

„U ovom trenutku smo svi pod stresom, najvažnije je da nema povređenih, a šteta se procenjuje na oko pola miliona evra. Ne sumnjamo ni na koga, ali smo prilično uplašeni, jer su do jutra odzvanjale eksplozije“, kaže Sonja Ugričić iz ove firme.

Dodaju, kao i policija, da će se više detalja znati nakon završetka uviđaja.

Izvor Tanjug,Južne vesti,Novosti,Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More