Ekipa serije „Senke nad Balkanom“ opet snima (FOTO)

FOTO: Promo
499

BEOGRAD – Snimanje druge sezone serije „Senke nad Balkanom“, koja će se sledeće godine emitovati na TOP kanalu, počelo je juče u Filmskom studiju u Barandi.

Nakon ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona, velika i uigrana ekipa, sa autorom i rediteljem Draganom Bjelorlićem na čelu, vratila se ponovo u Jatagan malu gde su snimljene prve scene ovog dramskog trilera čija je radnja ovog puta smeštena šest godina nakon događaja iz prve sezone.

Glavni likovi Tane (Dragan Bjelogrlić) i Stanko (Andrija Kuzmanović) se ponovo nalaze u srcu misterije koja može promeniti sudbinu Evrope.

FOTO: Promo

Međunarodne zavere, tajna društva, ekstremne ideologije, narko ratovi, dekadencija u osvit katastrofe, istorijska je pozadina uzbudljive potrage za rešenjem misterije jezivih zločina koji potresaju Beograd te 1934. godine.

Još ambicioznija u prikazu skrivene istorije Balkana, ova sezona će dati spektakularnu mešavinu akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnih ulica Jatagan male pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti.

FOTO: Promo

Epski zamah, uzbudljiva akcija, živopisni novi i stari likovi učiniće da druga sezona „Senki nad Balkanom“ ode korak dalje u podizanju standarda domaćeg igranog programa.

Emitovanje je planirano u 2019. premijerno na TOP kanalu a i u drugoj sezoni, uživaćemo u rolama koje tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodeljeni Nataši Ninković, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Filipu Šovagoviću, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.

View this post on Instagram

Treća smena udarnički #senkenadbalkanom

A post shared by Petar Cirica (@cirpetar) on

Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, a muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko.

Druga sezona serije će se snimaće na autentičnim lokacijama u Srbiji, Sloveniji i Austriji.

View this post on Instagram

Behind the scene…

A post shared by Petar Cirica (@cirpetar) on

Izvor Infobrif/N1
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More