Džoni Štulić: Bez želje da ikome podilazim, ali duboko smatram da beogradska publika u sebi ima nešto posebno

On je u intervjuu davne 1990. godine, koji je danas preneo portal Index u saradnji sa Yugo papirom govorio o muzici, ali i muzičaru kojeg baš i ne voli

FOTO: Printscreen/Youtube/Bosazing
308

“Niko ne zna šta je muzika. To se ne jede, to se ne može onjušiti. To su neke stvari koje nam nisu potrebne. Mogli bismo bez njih, u principu. Samo smetaju…”, rekao je u intervjuu Džoni Štulić.

On je u intervjuu davne 1990. godine, koji je danas preneo portal Index u saradnji sa Yugo papirom govorio o muzici, ali i muzičaru kojeg baš i ne voli.

Foto: wikipedia

“Nakon “Filigranskih pločnika” počelo je generalno kaširanje. Nisam ja kriv, nego oni koji se guraju preko mene. Ja nisam ni na kome napravio karijeru, a puno ljudi je napravilo karijeru na meni. I nije mi žao zbog toga. Bolje da su se ogrebali o mene nego o drugoga. Ja sam imao koristi od Bitlsa, koji su mi dali lepotu i ja sam to širio dalje. A ovi drugi samo uzimaju i nikakvu lepotu ne daju. Ako nemaju dignitet i ne poštuju to što rade, što se ne guraju negde drugde? Šta će posle ovih doći? Koga će oni ubaciti u to?”, rekao je tada Štulić.

Štulić: Nikad nisam bio prijatelj sa Šerbedžijom

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More