Ko će raditi najlepši posao u Srbiji – znaće se 16. maja

foto:rts
254

U ponoć 23. aprila, završen je konkurs za najlepši posao u Srbiji na sajtu “SerbianAdventures.com”. Na poziv su odgovorila 143 kandidata, ispunjavajući nimalo lake zahteve, a sa željom da tri meseca putuju po Srbiji i o tome izveštavaju preko društvenih mreža.

„Cilj konkursa je da promoviše turističku ponudu Srbije i već sada se može reći da je taj cilj ispunjen. Akciju su ispratili svi važniji mediji, na društvenim mrežama, objava je stigla do 200 hiljada korisnika, a putem medija, i do milion ljudi širom naše zemlje i sveta“, kažu u “SerbianAdventures” onlajn platformi za rezervisanje turističkih tura po Srbiji, koja stoji iza konkursa.

O pobedniku će odlučiti stručni žiri, koji će analizirati prispele biografije, blogove, fotografije i video priloge, kojima su se učesnici predstavili.

Ime izabranog putnika biće saopšteno 16. maja, a 25. maja počeće tromesečno putovanje.

Pobednik konkursa dobiće priliku da obiđe više od 200 destinacija, da uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca u Srbiji, poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi rekama, oproba se u adrenalinskim aktivnostima, bude u najpoznatijim banjama, uživa u najboljim gastronomskim specijalitetima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija u Srbiji, upozna se sa različitim običajima, tradicijom i kulturom brojnih naroda koji žive u našoj zemlji.

Za pobednika su obezbeđeni prevoz, smeštaj i hrana, a primaće platu u protivvrednosti od hiljadu evra.

Izvor RTS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More