Nećete verovati ko je LJILJANA kojoj je TOMA ZDRAVKOVIĆ posvetio čuvenu pesmu! (FOTO+VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
180

Proslavljena pevačka legenda Toma Zdravković poznat je po svojim kafanskim hitovima koje će , po svemu sudeći, biti večni hitovi.

Toma je u svojoj karijeri imao desetinu pesama posvećenim ženama, a pored Marije, Branke i drugih, jedna pesma posvećena je i izvesnoj Ljiljani.
Tek sada se otkriva ko je zapravo Ljiljana iz čuvene pesme. U pitanju je naša proslavljena glumica Ljiljana Blagojević.

Foto/Printscreen/You Tube

Naime, reč je o glumici Ljiljani Blagojević, koju je Toma upoznao davne 1982. godine, na snimanju serije „Doktorka na selu“. Toma je za tu seriju radio muziku, imao je čak i epizodnu ulogu, a na setu mu je za oko zapala Ljiljana kojoj je otvoreno najavio da će joj posvetiti jednu pesmu. Obećanje je ispunio posle dve godine, kada se na njegovoj ploči našao hit “Za Ljiljanu”.
Mnogi uopšte nisu ni mogli da pretpostave o kome se radi, sve dok glumica Kalina Kovačević, inače Ljiljanina ćerka, nije prilikom jednog TV gostovanja izjavila da inače ne sluša narodnjake, ali da kod kuće ima jedan album Tome Zdravkovića, na kojem se nalazi pesma napisana za njenu majku!

Ljiljana je jednom prilikom potvrdila da je njoj posvećena pesma:

„Tačno je, stihovi te numere posvećeni su upravo meni. Verovatno sam mu bila draga i simpatična, pa sam ga inspirisala da napiše „Za Ljiljanu“.

Sigurno smo da znate ovaj veliki hit , a možete ga se podsetiti klikom na sledeći link:

Izvor Svetpoznatih.rs,Pink.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More