Salma se oprostila od Hrvatske i častila fanove (FOTO)

Foto: wikipedia
292

Holivudska glumica Salma Hajek završila je snimanje filma Hitman`ş Bodyguard i nije zaboravila da se oprostiti od fanova uz video vrhunskih scena koje prikazuju kako su se zabavljali.

Ovo je bio moj zadnji vikend snimanja filma. Hvala svima na odličnoj avanturi, oprašta se Salma s Hrvatskom na svom Instagramu. S fanovima deli i video s odličnim scenama koje su se odigravale iza kulisa.

S kolegama Samuelom L. Jacksonom (70) i Ryanom Reynoldsom (42) bila je u Rovinju, Rijeci, Karlovcu i Zagrebu. Reynolds je osim filma, u Rovinju snimio i reklamu za džin Aviation. Pridružila mu se nakratko i supruga, glumica Blake Lively (31).

Pre nekoliko dana stiglo je i pojačanje Holivudskoj ekipi pa se setu pridružio i glumac Frank Grillo (53), publici najpoznatiji po filmovima ‘Kapetan Amerika: Ratnik zime i Građanski rat’, ‘Wheelman’, ‘Pročišćenje: Anarhija i Izborna godina’.

Posljednjih dana danonoćno su snimali po raznim lokacijama u metropoli i privlačili pažnju Zagrepčana. Osim na otvorenom, scene su se snimale i u muzeju Mimara, ZET-ovom tramvaju, krovu javne garaže u Čazmanskoj ulici, Prvoj ekonomskoj školi…

Da im se svima, od dana kada su stigli, Hrvatska jako sviđa moglo se vidjeti na njihovim društvenim mrežama gdje su objavljivali sve što rade, vole i kupuju u Hrvatskoj.

Tako smo, između ostalog, Samuela mogli vidjeti kako kupuje domaći med, jede kokice na Cvjetnom trgu, posjećuje zagrebački Muzej suvremene umjetnosti, jede u našim restoranima, a Salmu kako pije istarsko vino, sa suprugom šeta na Brijunima, ide u lov na tartufe i još mnogo štošta.

Izvor 24 sata.hr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More