Počinje prodaja avionskih karata za 12 novih linija između Niša i evropskih gradova

Foto/Printscreen/You Tube
101

NIŠ – Avio – kompanija Er Srbija od sutra će početi prodaju karata za 12 linija od javnog interesa iz Niša, a povratna karta može da se kupi po početnoj ceni od 48 evra.

Kako su naveli u toj kompaniji, prvi letovi na novim linijama počeće od 15. jula, a avioni srpskog nacionalnog avio – prevoznika saobraćaće do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga, Ljubljane i Tivta.

Niš će sa tih 12 evropskih gradova iz Nemačke, Austrije, Italije, Mađarske, Švedske, Slovenije i Crne Gore biti povezan sa najmanje dva leta nedeljno, prenosi sajt b92.

“Letove ce obavljati avion tipa erbas A319 sa oznakama Er Srbije. Cilj nam je da našim putnicima ponudimo dobru uslugu po najboljim cenama”, rekao generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Er Srbija leteće iz Niša na osnovu rezultata međunarodnog tendera za linije od javnog značaja koji je raspisala Vlada Srbije, a kojim je omogućeno povezivanje deset okruga u Srbiji sa šest zemalja EU i Crnom Gorom.

Početne cene povratnih karata biće, kako je navedeno u saopštenju, od 48 evra za Geteborg i Tivat, 51 evro za Frankfurt (Han), 52 za Bolonju, 53 za Ljubljanu, 55 za Karslrue, 60 za Nirnberg i Fridrihshafen, 61 za Hanover i Budimpeštu, 62 evra za Salcburg, kao i 73 evra za Rim (Fjumicino).

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More