Sjajna vest za crno-bele, dug značajno smanjen, legenda se odrekla novca u korist Partizana!

Foto:aba-liga.com/Partizan NIS/David Damnjanović
414

Najteže godine su iza Partizana, crno-beli sada pod vođstvom nove uprave na čelu sa Ostojom Mijailovićem žele što pre da se vrate u elitno evropsko društvo, a uslov za to je pre svega trofej u ABA ligi.

Videćemo kako će to izgledati do kraja sezone, ali ono što je sigurno, to je da su crno-beli skinuli još jedan finansijski teret.

Naime, kako je danas objavljeno na zvaničnom klupskom sajtu, bivši predsednik i košarkaš Partizana Nikola Peković odrekao se svih potraživanja u korist kluba, drugim rečima oprostio je sva dugovanja koja je klub imao prema njemu.

“I ovim gestom, Nikola Peković je pokazao koliko je privržen Partizanu i šta ovaj klub njemu znači.

Oprostom potraživanja, Peković je još jednom dao ogroman doprinos stabilizaciji i oporavku kluba i učinio da klub danas značajno manje duguje.

Kao predsednik kluba, želim da mu se srdačno zahvalim, kako na ovom gestu, tako i na svemu što je učinio za Partizan i sa pozicije predsednika i pre toga u ulozi igrača“, izjavio je predsednik KK Partizan NIS, Ostoja Mijailović.

Peković je 2015. godine preuzeo klub u veoma teškim trenucma, pomagao je Partizan i svojim ličnim sredstvima do odlaska sa funkcije, a sada je još jednom oduševio navijače.

Crno-beli su na svom sajtu naveli da je zahvaljujući najnovijem Pekovićevom gestu dug “značajno smanjen“, ali se konkretne brojke ne navode…

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More