Srpski košarkaš glumi u trećem nastavku filma Džon Vik

FOTO: Printscreen/Youtube/
81

Treći nastavak filma Džon Vik sa Kijanuom Rivsom biće posebno zanimljiv srpskoj publici jer će se u epizodnoj ulozi jednog od ubica pojaviti košarkaš Bobi Marjanović.

Film pod nazivom Džon Vik: Treće poglavlje – Parabelum kreće u bioskope, a Kijanu Rivs će u svom pohodu morati da se susretne sa 222 centimetara visokim Marjanovićem, jednim od ubica.

Pored Rivsa, igraju i Hale Beri, Lorens Fišburn, Mark Dakaskos, a reditelj je Stahelski.

Džon Vik ovoga puta beži jer je za njim raspisana poternica od 14 miliona dolara i zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Kontinental, a to je “ne ubij u hotelu”. Sve ubice sveta su mu za petama, i naravno Bobi. Ali, da vam ne otkrivamo baš sve…

Bobi je okačio scenu iz filma, a LA Klipersi su na svom Tviteru najavili film, objavivši smešni gif momenat kad on šutira Kijanua, a ovaj mu odmah nabija knjigu u usta.

Sam Bobi je okačio fotografiju na kojoj stoji nasuprot Kijanua, a u opisu teksta piše “Kada ste uhvaćeni kako čitate dnevnik svoga brata”.

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More