Posao iz snova: Ažurirajte društvene mreže za platu od 38.000 dolara

Foto/Printscreen/You Tube
58

Ukoliko pratite kraljevsku porodicu u stopu i obožavate društvene medije, posao iz snova za vas je pred vratima. Bakingemska palata traži osobu za digitalne komunikacije, koja će biti zadužena za za upravljanje društvenim imidžem kraljice Elizabete II.
Drugim rečima, sami ćete ažurirati kraljičin Instagram i Tviter profil, prenosi portal Klix.ba.

“Bez obzira radili se o državnoj poseti, ceremoniji dodele nagrada ili neki drugi kraljevski angažman, trebate se pobrinuti da naši digitalni kanali budu zanimljivi i da dopiru do velikog broja ljudi”, navodi se u opisu posla.

Palata traži kandidate s prethodnim iskustvom u upravljanju internet stranicama, a koji su takođe inovativni i kreativni talenti. Osim toga, moraju imati dobre veštine pisanja i fotografisanja. Veštine produkcije videozapisa takoer su vrlo poželjne.

Posao nudi i brojne pogodnosti: 33 dana godišnjeg odmora i besplatan ručak. Posao bi obavljali u Bakingemskoj palati. Plata koju se nudi je oko 38.000 dolara.

Uz nedavno lansirani Instagram profil za Megan, vojvotkinju od Saseksa i princa Harija, popularnost dobija i princ Vilijam, a vojvotkinja od Kembridža će takođe dobiti svoj kraljevski nalog. Međutim, sada je i kraljica spremna da poradi vlastite društvene mreže.

Izvor Klix.ba
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More