Drama u auto-perionici: Četiri migranta bez svesti nađena u cisterni, lekari se bore za njihov život

FOTO: MUP Srbije
62

FUTOG – U slovenačkoj cisterni na parkingu firme koja se bavi pranjem vozila u Železničkoj ulici bb u Futogu pronađena su danas oko podne četiri migranta bez svesti, a lekari se bore za njihov život.

Radnici perionice koji su krenuli da očiste cisternu zatekli su unutra četiri tela bez svesti.

Odmah su pozvali policiju i vatrogasce, koji su ubrzo stigli.

Vatrogasci i radnici firme su uz pomoć viljuškara unesrećene izvukli iz cisterne, nakon čega se ispostavilo da je reč o migrantima.

Iz cisterne su izvučene četiri NN muške osobe, starost između 20 i 30 godina.

„U Urgentni centar primljene su četiri muške osobe sa znacima toplotnog udara i hipoksije. Svi pacijenti su životno ugroženi i nalaze se na Odeljenju intenzivne terapije UC Kliničkog centra Vojvodine gde se sprovode mere reanimacije i intenzivne nege i lečenja“, rekao je Siniša Knežević , portparol Kliničgog centra.

Vozač cisterne, inače bosanski državljanin, koji je zatečen u autoperionici u Futogu sa cisternom, izjavio je da je prevozio glukozu i da je u trenutku istakanja cisterne začuo udarce o zid, nakon čega je u vozilu uočio cetiri osobe.

„Vozač nije znao da prevozi migrante i za sad nema sumnje na njega. Ne znamo uopšte čiji su ti ljudi državljani, u pitanju su mlađi muškarci“ izjavili su nezvanično za „Blic“ iz novosadske policije.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More