Srbija: U poštanskim sandučićima penzionere sačekalo iznenađenje, pisao im predsednik (FOTO)

Foto/Printscreen/You Tube
409

BEOGRAD – Na adrese penzionera danas je stiglo pismo zahvalnice predsednika Aleksanda Vučića kojim im se zahvaljuje za „požrtvovanost i odricanje“ za dobrobit države Srbije.

Fotografije pisama osvanule su danas na društvenoj mreži Tviter.

Predsednik je između ostalog u pismu napisao i da je država izašla iz ekonomske krize i da će penzije u budućnosti biti veće od rasta troškova života.

Kako je dalje naveo, on će ovim putem u narednom periodu obaveštavati penzionere o svemu što rade i uspesima koje postižu.

Međutim, pošto je na adrese stiglo pismo sa logoom Srpske napredne stranke, nije jasno da li se zahvaljuje kao predsednik države ili partije.

Pismo je izazvalo razne burne reakcije, a bilo je najviše nezadovoljnih građana, među kojima i oni koji su se pitali odakle jednoj političkoj partiji njihove adrese i drugi lični podaci.

Poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić je pokrenuo postupak nadzora u PIO fondu i Generalnom sekretarijatu predsednika republike nakon što su pojedinim korisnicima penzije počela da stižu pisma predsednika Srbije.

 

Izvor Infobrif.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More