Novi Beograd: Požar u soliteru odneo život (FOTO + VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
391

Na Novom Beogradu u Bloku 63, sinoć malo pre ponoći, izbio je požar u stanu na 13. spratu solitera.

Jedna osoba je izgubila život u soliteru gde je izbio požar.

Kako pričaju okupljeni stanari, požar je izbio u stanu njihovog komšije M. B. (63) i strahuju da je on preminuo od posledica gušenja. Komšije su pokušale i da pomognu nesrećnom čoveku i da ga izvuku iz stihije, ali nisu u tome uspeli.

– Čuli smo komšiju kako zapomaže iz stana i pokušali smo da ga izvučemo, ali nismo uspeli da priđemo zbog jačine vatre – priča jedan od stanara sa nižih spratova.

Kako saznaje „Blic“ na licu mesta, vatrogasci su, kada su uspeli da uđu u stan, pronašli beživotno telo muškarca na terasi gde je nesrećni čovek pokušao da se skloni od stihije.

Stanari pričaju i da je njihov komšija u stanu živeo sam od kako mu je pre godinu dana umrla majka, da je bio teško pokretan, a da je prostor bio pun starih novina.

Takođe, kako prenosi RTS, žena i muškarac prebačeni su na VMA jer su se nagutali dima.

Mediji su preneli da su požaru prethodile manje eksplozije, a intervenisalo je šest vatrogasnih vozila.

Kako Novosti smo nezvanično saznaju, vlasnik stana, se navodno zapalio u stanu. Uzrok požara još uvek nepoznat.

Čak pet vatrogasnih ekipa je učestvovalo u gašenju vatre koja je ugašena pola sata posle ponoći. Tada je policija rekla stanovnicima zgrade da mogu da se vrate u svoje stanove.
– Goreo je taj stan na 13.spratu. – rekao nam je u neverici jedan od stanara zgrade. – Zbog vatre koja je buktala sve više iz minuta u minut naređeno nam je da se hitno evakuišemo. Tri sprata iznad su zahvaćena vatrom pa čak i 12. sprat. Rekli su nam da se vratimo u svoje stanove, ali da se nipošto ne zadržavamo na 13. spratu jer je tu bilo žarište. Takođe, zbog vatre su nam popucale cevi u stanovima tako da nam tek predstoji borba sa poplavama.

Izvor Infobrif.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More