Mesečni horoskop: Evo šta jun donosi svakom znaku zodijaka

Foto/Pixabay
128

Ovan

Prva polovina meseca će proći u rešavanju porodičnih problema, pa će se nervoza iz doma prenositi i na posao. Ovo je pravi momenat kada ćete imati priliku da jednom za svagda razrešite neke nesuglasice i prekinite sa optužbama na račun najbližih. Na poslu će se od vas očekivati predanost i racionalnost, koje će vam malo i zafaliti s obzirom na okolnosti. Partnerski odnosi će biti promenljivi , ali svakako obojeni snažnim emocijama. Slobodne očekuju neke osobe iz prošlosti kao i konačno stavljanje tačke na te priče. Finansijska situacija je stabilnija nego inače. Emotivna nestabilnost kao i problemi sa probavom mogu biti uzročnici neraspoloženja i lošeg zdravstvenog stanja.

Bik

Bikovi će svakako morati da se primoraju na prilagođavanje i to odmah na početku meseca. Dosta briga zbog novca i vanrednih troškova nateraće mnoge pripadnika znaka na drastične mere štednje. Poslovna atmosfera će biti pod uticajem promenljive komunikacije, a mogući su i neki verbalni sukobi. Partnerski odnosi zavise isključivo od nivoa i načina razmenjivanja želja i potreba, dok će slobodni morati malo da se pomuče zbog sopstvenog ega kako bi napravili nešto od toplo hladnih igrica u kojima su. Mogući su problemi sa pritiskom kao i stomakom.

Blizanci

Već u prvoj nedelji meseca menja se energija i vaš fokus. Sa ličnog plana i jasnog ispoljavanja svega što mislite i želite prelazite na malo povlačenje u sebe i samoanalizu. Ovo će se značajno odraziti na emotivni život, specijalno partnerske odnose. Slobodne Blizance mogu zainteresovati zauzete osobe koje nisu sigurne šta žele. Imaćete neke nove ideje koje se tiču privatnog posla koji želite da pokrente, ali ćete za detaljnije analize i izvršenja morati da sačekate kraj meseca. Finansijska situacija će biti sklona promenama što značajno uticati na vaše raspoloženje. Moguće su oscilacije vode u organizmu.

Rak

Jun mesec će za Rakove biti izazovan. Polje partnerstva će biti u prvom planu, a zvezde se nameštaju za konačne odluke. Slobodne očekuju malo napornije simpatje koje neće biti sigurne šta žele. Napetost na poslu je delimično uzrokovana napetošću zbog očekivanja, najviše od strane nadređenih. Potrebno je prekontrolisati finansije, a sredinom meseca sravniti račune i dugovanja. Tokom meseca je poželjno opuštanje u vidu masaže, a mogući su problemi sa donjim stomakom.

Lav

Za Lavove će jun mesec biti najizazovniji na polju posla i zdravlja. Preterano iscrpljivanje poslom dovešće do pada imuniteta, ukoliko se budete vodili računa. Takođe moguće je otkrivanje nekih istina i donošenje zaključaka u vezi sa temama koje vas dugo muče. Partnerski odnosi će biti promenljivi. Sredinom meseca su mogući sukobi zbog vaše preterane ambicije koja se odražava na sam odnos, a partner to sve može shvatiti kao vaše izbegavanje. Slobodne potencijalno očekuju kratke avanture i tajne veze i to sa pomalo impulsivnijim osobama. Mogući su problemi sa metabolizmom.

Devica

Koncentracija koja je usmerenea na posao će se nastaviti i kroz jun mesec. Trenutno vam je bitna finansijska stabilnost i na tome ubrzano radite. Partnerski odnosi će biti obojeni uživanjem, ali i delimičnim definisanjem statusa. Pojedini pripadnici znaka će se odlučiti za neki ozbiljniji korak u vezi. Slobodni će moći da nađu nekog zanimljivog putem posla i poslovnih kontakata. Nemojte da pozajmljujete novac drugima, čak iako im verujete, procena će vam biti lošija.
Moraćete više da se krećete i prekontrolišete krvnu sliku.

Vaga

Sve do polovine meseca bićete rastrzani zbog posla koji se gomila, a vi ne postižete da uradite sve na vreme. Slobodne Vage će imati prilike za flertovanja, ali ovaj mesec će biti jako bitan za definisanja želja i potreba u samoj vezi. Zauzete Vage će biti raspoložene da provode vreme sa partnerom više nego inače, što će dovesti do veće bliskosti i približavanja. Mesec obećava povoljne prilike za zaradu i dodatne poslovne mogućnosti.
Potrebno je obratiti pažnju na kičmu i kolena.

Škorpija

Jun nikakako nije mesec kada bi trebalo da započinjete bilo šta što se tiče porodice i planova. Moguće su rasprave i nesuglasice sa bližim članovima porodice. Stabilnost u partnerskim odnosima može da se pojača boljom komunikacijom i razmenom ideja. Slobodne Škorpije su rastrzane na dve strane , a nijedna nije baš najprivlačnija. Druga polovina meseca obećava bolje prilike. Moguće su upale i alergije.

Strelac

Imaćete dobar osećaj na poslu pa ćete ga koristiti za privlačenje klijenata. Moraćete da pripazite na finansije već u drugoj polovini meseca, jer ćete uspeti da izađete iz dugova, a ruka će sama poleteti ka novčaniku. Partnerski odnosi ulaze u malo stabilniju fazu od desetog u mesecu, a slobodne očekuju novi kontakti i bitan flert u drugoj polovini juna. Promenite okruženje u kojem ste, ono je uzrok mnogih stresova i negativnog razmišljanja.

Jarac

Pripremite se u junu da sednete za sto i pregovarate o ozbiljnim temama sa poslodavcima. Ovo može da dovede do prolaznih neslaganja sa nadređenima, pa pripazite na svoj ton i ambicije. Partnerski odnosi će imati svoj epilog, a na vama je da donesete odluke. Slobodnima se dopada osoba koja ima problematične životne okolnosti. Potrebno vam je da odmarate i da praktikujete lakše fizičke vežbe.

Vodolija

Ukoliko radite u domenu kreativnosti i neke vrste umetnosti ovo može biti baš uspešan mesec za vas. Oni koji su u nekim drugim vodama mogu imati neke poteškoće sa rokovima i pravilima. Partnerski odnosi mogu biti podložni nekim nesuglasicama baš zbog manjka vremena da se posvetite vezi. Slobodni mogu da očekuju mnogo zabavnih događaja, ali i osobe koje nisu emotivno slobodne. Imunitet je poprilično ugrožen specijalno sredinom meseca.

Ribe

U junu možete očekivati prekid bitne saradnje koja vas je samo iscrpljivala i unazađivala. Svakako, bićete zbog ovoga izloženi riziku, baš zato što će biti neophodno da izađete iz zone komfora u poslu. Moguće je pokretanje kreativnih projekata koji bi mogli da donesu dodatni novac. Nategnuti odnosi sa partnerom će biti prisutni u drugoj polovini meseca, kada ćete pokazati svoju nepopustljivost i tvrdoglavost. Pokušajte da budete kompromisni. Slobodni mogu upasti u pravu ljubavnu dramu, koja će svoj epilogi imati tek krajem meseca. Manjak sna može snažno da utiče na nivo hormona.

Izvor Svetpoznatih.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More