Potez učesnika najpoznatijeg srpskog TV kviza Slagalica nakon finala oduševio sve (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen
273

Finalna 30. emisija 114. ciklusa najpopularnijeg porodičnog kviza Slagalica koji se emituje na prvom programu Radio televizije Srbije, sinoć je u vidu Ivana Gavrilovića, dobila pobednika takmičenja. Međutim, prema komentarima na društvenim mrežama, kao i po reakciji koju je izazvao njegov čin prilikom uručivanja novčanih nagrada, pobednik, onaj moralni i ljudski je bio drugoplasirani takmičar, piše „Blic“.

Nakon što je u finalnoj emisiji Slagalice izgubio od Marko Protića, rezultatom 145:334, drugoplasirani u ovom ciklusu, Marko Protić iz Ljubovije, odlučio je da svoju nagradu u visini od 50.000 dinara, donira u humanitarne svrhe i to organizaciji Podrži život.

„Ja bih ovom prilikom hteo da kažem da ću osvojenu sumu pokloniti udruženju Podrži život u spomen na mog pokojnog oca, Radenka Protića“, rekao je on prilikom uručenja čeka.

Ova njegova odluka je na trenutak zbunila voditeljke kviza, koje su se u prvom trenutku našle u čudu, da bi nakon toga čestitale Protiću na tako humanom gestu.

Njegov čin je odmah usijao društvene mreže, pa se tom prilikom oglasio i glumac Sergej Trifunović, koji se nalazi na čelu organizacije Podrži život.

„Gospodinu Marku Protiću, nastavniku iz Ljubovije, želim od srca da zahvalim što je novčanu nagradu u „Slagalici“ poklonio fondaciji „Podrži život“ „,napisao je Trifunović.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More