Bravo! Studenti FON treći na svetskom takmičenju u Hong Kongu

FOTO: Facebook/FON
142

BEOGRAD – Studenti Case Study Club-a Fakulteta organizacionih nauka Rastko Damnjanović, Nataša Vladisavljević, Isidora Perović i Miloš Španović pod mentorstvom prof. dr Vesne Damnjanović i doc. dr Mioša Milosavljevića osvojili su treće mesto na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja: HSBC HKU Asia Pacific Business Case Competition održanog u Hong Kongu od 30. maja do 6. juna 2019. godine.

FOTO: Facebook/FON

Od 24 tima iz celog sveta studenti FON-a nastupali su u finalnoj rundi takmičenja sa American Universitet of Beirut iz Libana, Yonsei University iz Južne Koreje i Hong Kong Univerzitetom iz Hong Konga.

FOTO: Facebook/FON

U finalu takmičenja rešavali su studiju slučaja za Ant Financial, poznatu fintech kompaniju iz Kine. NJihov zadatak odnosio se na kreiranje strategije korporativne društvene odgovornosti.

Predložili su rešenje koje se odnosilo na kreiranje finansijske održivosti projekta kroz aktivno uključivanje milenijalaca da doniraju i podršku developera na digitalnoj platformi.

Prvo mesto osvojio je tim iz Hong Konga a drugo tim iz Južne Koreje.

Studenti Case Study Club-a: Rastko Damnjanović, Nataša Vladisavljević, Isidora Perović, Miloš Španović pod mentorstvom…

Gepostet von Univerzitet u Beogradu, Fakultet organizacionih nauka am Freitag, 7. Juni 2019

Izvor Danas
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More