Vikend horoskop: Blizancima se preporučuje oprez u komunikaciji, Ribama da ne troše previše novca

Foto/Pixabay
197

Ovan
To što ste razrešili bitne probelem za sada, ne znači da možete da se udaljite od svega. Emotivni odnosi su nestabilni jer ili vi ili druga strana započinjete svađu. Bavite se nečm kreativnim, to će vas opustiti.

Bik
Ne prelazite granice u razgovorima koje ćete voditi. Zadržite svoje stavove i mirno napustite svaki odnos koji vam se čini nasilnim. Samo se oslonite na svoje pozitivne osobine, kao i intuiciju.

Blizanci
Oprezniji budite u komunikaciji, specijalno sa prijateljima. Imate potrebu da namećete svoje stavove i optužujete. Partner želi da vam pokaže koliko ima strpljenja, ali vama nije to dovoljno.

Rak
Oprezniji budite u komunikaciji, specijalno sa prijateljima. Imate potrebu da namećete svoje stavove i optužujete. Partner želi da vam pokaže koliko ima strpljenja, ali vama nije to dovoljno.

Lav
Nervira vas nemogućnost da isplanirate bilo šta, pa sve nekako prepuštate slučaju. Umorni ste od svakodnevnih problema pa se okrećete isključivo uživanju i umirivanju.

Devica
Teško vam je da udubite u bilo šta jer ste iscrpljeni. Provedite neko vreme sa partnerom vam kuće ili u društvu bliskih prijatelja koje volite.

Vaga
Zauzimate poziciju autoriteta bez obzira što vam se to ne dopada. Očekujete od sebe previše, potreban vam je ozbiljniji odmor.

Škorpija
Bićete ubeđeni da donosite prave odluke i da ispravno mislite. Ipak, pre nego donesete poslednji sud, razmislite kako će to uticati na budućnost.

Strelac
Očekuje vas ogroman nalet energije koja će vam podići samopuzdanje. Iskoristite to da se zbližite sa onima od kojih ste se udaljili.

Jarac
Skrivene želje će sada izbiti na površinu. Neodlučnost i nesigurnost su mogući samo ako ne znate tačno šta želite.

Vodolija
Javiće vam se želja da tražite ili možda čak i zahtevate od partnera mnogo više od ovog sada što imate u odnosu. Nemojte da se upuštate u rizične akcije.

Ribe
Bićete vođeni neverovatnim optimizmom koji će vas pogurati da pravite velike planove sa partnerom ili simpatijom. Vodite računa da ne potrošite tokom vikenda više nego nego što ste u mogućnosti.

Izvor Svetpoznatih.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More