Teška nesreća u tunelu kod Niša, jedna osoba nastradala, devetoro povređeno

Foto/Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć
219

Jedna osoba je nastradala, a devet je povređeno u direktnom sudaru kombi vozila i automobila Fijat „Punto“ u Sićevačkoj klisuri, javlja „Blic“.

Na licu mesta je, kako se saznaje, nastradao vozač Punta, dok je žena koja se nalazila na mestu suvozača u automobilu, sa povredama prebačena u Urgentni centar u Nišu.

Kako su naveli u Kliničkom centru u Nišu, tri osobe su zadobile teške telesne povrede i na prijemu nisu bili neposredno životno ugroženi. Oni su zadobili nagnječenja glave, grudnog koša i trbuha.

Teže su povređeni Z. M. (63) koja je bila suvozač u „puntu“, V.M. (48) koji je vozio kombi i S.P. (24), koji je bio u kombiju, piše Blic.

Šest osoba je lakše povređeno, a u sudaru su prošli sa nagnječenjima, posekotinama i poderotinama i verovatno će biti pušteni na kućno lečenje.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, u kombiju su se nalazili radnici, a do sudara je došlo na ulazu u četvrti tunel od Niša ka Pirotu.

Prema poslednjim informacijama, u KC „Niš“ primljeno je ukupno devet povređenih u sudaru.

Izvor Blic,Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More