Komedija na beogradskom Ušću: Desetak komunalaca juri divlje prase, deca navijaju da ono pobegne…(VIDEO)

FOTO: Printscreen/Youtube
187

BEOGRAD – Desetak radnika “Veterine” u kombiju i nekoliko pasa koji jure prase divlje svinje, dok deca sa strane posmatraju i navijaju da mladunče pobegne, video je koji je zapalio društvene mreže.

Kako izgleda potera za divljim svinjama, ali i koliko su sposobne brzo da trče, najbolje se vidi na snimku objavljenom na “Jutjubu”.

Građani su uočili mladunče divlje svinje kako se kreće u parku Ušće, a na tragu su mu bili i lovci i radnici “Veterine”. A onda je krenula prava potera.

Mladunče velikom brzinom trči sa jednog kraja parka na drugi, lovci se više puta bacaju, ali im prase izmiče, uključuju se i psi ali slaba vajda, prasence je brzo i teško ga je uhvatiti. Na snimku se vidi i radnik “Veterine” kako drži pušku sa strelicama za uspavljivanje, ali prase je toliko brzo da čovek ne može ni da nanišani.

U poteru se uključuje i kombi, pokušava da navede prase ka lovcima ali ne uspevaju, a sve to prate deca sa strane, skaču i navijaju. Divlje prase se nije dalo, potrudilo se maksimalno, ali je na kraju i “dolijalo”. Radnik “Veterine” uspeva nekako da se baci i uhvati ga, a zatim i odnese u kombi, kako bi kasnije bilo prebačeno u rezervat.

Snimak je napravljen u četvrtak tokom dana, kada su divlje svinje tek krenule da “opsedaju” Novi Beograd, ali je za kratko vreme zadobio veliku pažnju jer je prvi pravi snimak koji opisuje teškoće sa kojima se susreću ljudi koji za njima tragaju.

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More