Detalji tragedije koja je danas potresla Menhetn (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen
102

U centralnom delu Menhetna danas popodne oko 14 časova po lokalnom vremenu dogodila se nesreća kada je helikopter udario u krov jednog od nebodera. Za sada je potvrđeno da je najmanje jedna osoba stradala.

Prema prvim informacijama, nakon pada je izbio požar, ali su hitne službe brzom intervencijom uspele da obuzdaju plamenove. Vatrogasna služba je samo kratko potvrdila da je situacija pod kontrolom, ali i da je najmanje jedna osoba izgubila život.

U međuvremenu, zgrada je evakuisana, a gradonačelnik Njujorka, Endru Komo, koji je došao na lice mesta, je pružio malo više informacija vezano za osobe koje su se zatekle u zgradi u trenutku nesreće: „Ljudi koji su bili tu su rekli da su osetili kako se neboder trese“.

Ujedno, on je poručio da je „moguće da ima žrtava“.

Policija je apelovala građanima da izbegavaju područje naglasivši da je pokrenuta istraga. Takođe, oni su saopštili da će u toj regiji biti vozila hitnih službi, ali i da će se stvoriti gužve u saobraćaju.

U trenutku nesreće padala je kiša, a i vidljivost je bila veoma slaba.

Izvor Inobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More