Ekipa popularne serije “Alo, alo” ponovo na okupu zbog spomen table

216

LONDON – Popularna serija „Alo, alo“ dobiće čuvenu plavu spomen tablu. Ova tabla se postavlja u Velikoj Britaniji na zgradama u sećanje na poznate ličnosti koje su u njoj živele ili bitne događaje.

Društvo komičara Velike Britanije otkriće tablu 7. septembra, kada će se u Linford holu u Manfordu okupiti ekipa mnogima omiljene serije.

FOTO: Printscreen/Youtube

Direktor Društva Aron Braun kaže da je važno da pamtimo jednu od „velikih britanskih komedija“.

„To je bio veliki hit u Velikoj Britaniji ali i širom sveta. Serija je išla deset godina u devet sezona.

„Trajala je duplo duže nego sam rat.“

FOTO: Printscreen/Youtube

Očekuje se da će na otkrivanju plave table biti i Viki Mišel, koja je igrala Ivet, kao i Kim Hartman koja je glumila Helgu. Na događaju će biti i Gaj Siner, koji je igrao poručnika Grubera, Kirsten Kuk koja je glumila Mišel i Ričard Gibson koji je igrao her Flika. Među zvanicama se očekuje i Frančeska Gonšo koja je igrala Mariju i Su Hodž koja je igrala Mimi.

FOTO: Printscreen/Youtube

Gorden Kej, koji je igrao Renea, preminuo je 2017. godine dok je Karmen Silvera, koja je glumila Idit, preminula 2002. godine.

Linford hol, koji je pretvoren u hotel, predstavljao je gradski trg u Nuvionu u seriji.

FOTO: Printscreen/Youtube

Obožavaoci serije mogu da kupe karte za događaj u septembru, a one uključuju i svečanu večeru na kojoj će biti i glumci serije. Sav prihod od događaja ide u humanitarne svrhe.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More