Ćerka mu objasnila koncept influensera, građevinac za mesec dana napravio odličan biznis!

FOTO: Printscreen/Instagram
208

OSTIN – Omar iz Ostina koji već godinama radi kao građevinski radnik iskoristio je svoj posao i napravio nekoliko genijalnih objava koje su privukle veliku pažnju na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Am I doing this right? 🤝 #TakeMeWithYou #InfluencerLife

A post shared by Omar (@justaconstructionguy) on

Kad pomislite na Instagram influensere prva asocijacija je lagodan život, lak novac i lepe slike. Ovu teoriju građevinski radnik Omar želeo je da potvrdi u praksi, kako bi dokazao ćerki da je zapravo mnogo lako postati popularan na društvenim mrežama.

Omar je napravio Instagram profil 3. maja ove godine, nakon što mu je ćerka objasnila koncept influensera.

Za samo mesec dana dobio je preko 400.000 pratilaca zahvaljujući veoma duhovitim i originalnim objavama na Instagramu, koje zaista izgledaju odlično.

View this post on Instagram

I ❤️ coffee.

A post shared by Omar (@justaconstructionguy) on

Posle samo 18 objavljenih slika dobio je status influensera. Omar objavljuje fotografije sa posla i ljudi koji ga prate su oduševljeni onim što vide.

View this post on Instagram

Stogie break. 🔥

A post shared by Omar (@justaconstructionguy) on

“Potpuno si rasturio koncept influensera. Svi ostali treba da idu kući i da se ne bave više tim poslom” – čest je komentar ljudi.

Izvor Srbija danas
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More