Prva dama Francuske iznela detalje iz privatnog života sa suprugom

FOTO: Wikimedia Commons
94

PARIZ – Prva dama Francuske Brižit Makron izjavila je da je nju izbor njenog supruga Emanuela za predsednika “prestravio” i istakla da nema politicke ambicije.

Kako prenosi AP, u neobično intimnom razgovoru za francuski radio RTL u četvrtak uveče, ona je opisala i složenost njenog odnosa sa muškarcem koji je 24 godine mlađi, dodavši da oni nisu “idealan par”.

FOTO: Wikimedia Commons

Priznala je da je francuski predsednik, njen muž, pogrešio, pogotovo kada je vređao nezaposlene ljude i što nije uspeo da disciplinuje savetnika za bezbednost koji je pretukao demonstranta, što je, kako je rekla “pogrešan korak koji se pretvorio u politički skandal”.

Brižit Makron je takođe izrazila saosećanje s demonstracijama “žutih prsluka” koji se, kako je rekla, “bore da sastave kraj s krajem” i koji su ljuti na Makronovu politiku koja podržava krupni kapital.

Na kraju intervjua za francuski radio, prva dama je podvukla da ne gaji nikakve političke ambicije: “Ne, ne, ne, ne. Nemam ni sklonosti ni sposobnosti za bavljenje politikom”, poručila je Brižit Makron.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More